Register
X

Forgot your password?  Forgot your username?  Create an account

X

Fields marked with an asterisk (*) are required.

>

Proizvodnja dekorativnog kamena - Kamen Dizajn

KAMEN DIZAJN
VL. LJEVAR JOSIP
1. kozari put, 4 odvojak br. 5
OIB: 58528311263


KAMEN DIZAJN - Firma koja proizvodi umjetni dekorativni kamen koji je najvjerodostojniji i najuvjerljiviji umjetni kamen koji se proizvodi na ovim prostorima. Kamen Dizajn radi kompletan program proizvodnje kamena od dizajniranja kamena do izrade kalupa. Sve više privlačimo pozornost raznih investitora, arhitekata i privatnih osoba koji kod nas dolaze i interesiraju se za naš umjetni dekorativni kamen. Naš dekorativni umjetni kamen razlikuje se od kamena drugih hrvatskih proizvođača.

DEKORATIVNI KAMEN UMJETNI KAMEN IMITACIJA KAMENA CIJENA KAMENA

Naš dekorativni kamen može se postaviti na sve čvrste površine bilo to u unutrnjem ili vanjskom prostoru. Umjetni kamen isto tako može se postaviti na knauf i usb ploče. Ukolike se odlučite sami postavljati dekorativni kamen dobro bi bilo posavjetovati sa našim stručnjakom za postavku umjetnog kamena. Dekorativni umjetni kamen je izrađen od prirodnih materijala (Bijeli cement, lijapor - ekstrudirana glina, kamena prašina) Težina umjetnog kamena po 1m2 iznosi 30 do 50 kg. Dok još traje proces izrade dekorativnog kamena u kamen se dodaju i oksidne boje. Pri stvrdnjavanju boje postaju dio kamena, tako da nakon više godina izloženosti vremenskim promjenama nema nikakvih značajnijih promjena na umjetnom kamenu. Dnevno se može postaviti 8-10 m2 dekorativnog kamena. Postavka kamena uvjetovana je površinom na koju se umjetni kamen postavlja. Ukoliko želite stručno postavljanje umjetnog dekorativnog kamena mi vam možemo preporučiti osobe koje su se u ovom poslu već dokazali. Umjetni kamen je nezapaljiv i može se postaviti blizu kamina. jedini je uvjet da se umjetni kamen odmankne 70 cm od izloženosti plamena.

DEKORATIVNI KAMEN UMJETNI KAMEN IMITACIJA KAMENA PROIZVODNJA DEKORATIVNOG KAMENA

Dekorativni kamen podnosi vlagu tako da može biti izložen i kiši. Debljina umjetnog dekorativnog iznosi 2-5 cm. zavisno od modela kamena. Kod postavljanja umjetnog kamena koristi se fleksibilno ljepilo. Jedna vreća fleksibilnog ljepila pokriva od 5 do 7 m2 površine na koju se ljepi umjetni kamen. Kamen se čisti površinski sa običnom četkom ili se jednostavno opere. Ukoliko se pojavi salitra (bjelilo koje izbije u zimskim mjesecima) opere se čistom vodom. Salitra ostavlja otopljene soli u obliku prašine. Ukoliko želite dodatne upute koje vas zanimaju o umjetnom kamenu, sve informacije možete dobiti na broj mobilnog telefona: 098/313-964.

CERTIFIKAT:DEKORATIVNI KAMEN