Proizvodnja i prodaja dekorativnog kamena - Nazovite nas klikom na broj: 098 313 964

Dekorativni kamen Bonaca
Bonaca je model dekorativnog kamena koji služi za popločavanje podnih površina, služi za uređenje bazena, konoba, staza, površina oko roštilja. Dekorativni kamen Bonaca proizvodi se u slobodnim dužinama od 20 do 60 cm, debljine 3 cm i 30 cm širine. Pakira se na paletu a težina 1m2 je 50 kg. Bonaca se proizvodi u više nijansi. Treba napomenuti da je ovaj model podnih obloga jedinstven na Hrvatskom tržištu.


Naše podne obloge proizvode se isključivo od bijelog cementa 52,5 i od mljevenog kamena u granulaciji od 0 do 4 uz dodatak 20% krupnije granulacije od 8 do 16 koja daje dodatnu čvrstoću.Osim osnovnih materijala za opće poboljšavanje kvalitete betona upotrebljavamo CEMENTOL-- SPA areant, SIST EN 934-2 -- HR EN 934-2 - T5. Ovaj super plastifikator omogućuje smanjenje sadržaja potrebne vode, a ujedno u svježi beton uvodi stabilne zračne mikro mjehuriće. Na taj način postižemo. - dobru obradivost svježeg betona - kompenziramo smanjenje čvrstoće do koje dolazi uslijed unošenja zračnih mikro mjehurića mikro pora - postižemo visoku otpornost učvršćenog betona protiv smrzavanja i odmrzavanja, djelovanja atmosferilija i korozivnih otopina, prije svega SOLI Da bi dobili dodatnu čvrstoću, smanjili još veću upojnost vode, podne obloge potrebno je dodatno impregnirati. Sredstvo za impregnaciju koristimo ALLCAT aditiv i plastifikator za mineralna veziva povećava početnu i krajnju prionjivost, smanjuje vodo propusnost, povećava fleksibilnost,i konačno povećava čvrstoću podnih obloga.


PROIZVOĐAČ KEMOSAN d.o.o.

Impregnacija se nanosi valjkom, četkom ili najbolje kompresorom u dva navrata. Podloga mora biti suha a impregniranje raditi na temperaturi i između + 10 i + 25 C Impregnaciju razrijediti u omjeru 1 impregnacije i 2 vode i nanijeti u dva sloja. Kod prevelike izloženosti soli postupak ponoviti jednu godinu poslije. Kad je podna obloga ovako napravljena i postavljena garancija je da godinama ne će doći do nikakvih promjena i oštećenja.


Za podne obloge koje se rade u boji koristimo isključivo pigmente BAYFERROX koji apsolutno postojani na sve vremenske utjecaje. Pigmentiranje betona vrši se pri postupku miješanja smjese, tako kad beton stvrdne, pigment ostaje sastavni dio betona u cijeloj njegovoj masi.

PALETA BOJA

IZGLED I DIMENZIJA MODELA BONACA

DEKORATIVNI KAMEN BONACA - GALERIJA