Proizvodnja i prodaja dekorativnog kamena - Nazovite nas klikom na broj: 098 313 964

Dekorativni kamen Hrastove daske za pod
Izuzetno dobro napravljena kopija, vjerodostojno zamjenjuje originalne daske koje je u ovom dizajnu i obliku teško pronaći. Dekorativni kamen hrastove podne daske služe za uređenje staza u vrtovima, popločavanje površina oko roštilja, staza oko vikend kuća, popločavanja oko bazena, konoba itd. Daske se proizvode u dvije veličine, dužine 88 i 66 cm, širine 22 cm i debljine 5 cm. Osim ovih dasaka u kombinaciji su i četvrtasti panjevi 22 x 22 x 5 cm koji se kombiniraju pri postavci. Daske se proizvode u jednoj boji. Pakiranje 7 m2 na paleti. Težina jednog m2 iznosi 100 kg.


Naše podne obloge proizvode se isključivo od bijelog cementa 52,5 i od mljevenog kamena u granulaciji od 0 do 4 uz dodatak 20% krupnije granulacije od 8 do 16 koja daje dodatnu čvrstoću.Osim osnovnih materijala za opće poboljšavanje kvalitete betona upotrebljavamo CEMENTOL-- SPA areant, SIST EN 934-2 -- HR EN 934-2 - T5. Ovaj super plastifikator omogućuje smanjenje sadržaja potrebne vode, a ujedno u svježi beton uvodi stabilne zračne mikro mjehuriće. Na taj način postižemo. - dobru obradivost svježeg betona - kompenziramo smanjenje čvrstoće do koje dolazi uslijed unošenja zračnih mikro mjehurića mikro pora - postižemo visoku otpornost učvršćenog betona protiv smrzavanja i odmrzavanja, djelovanja atmosferilija i korozivnih otopina, prije svega SOLI Da bi dobili dodatnu čvrstoću, smanjili još veću upojnost vode, podne obloge potrebno je dodatno impregnirati. Sredstvo za impregnaciju koristimo ALLCAT aditiv i plastifikator za mineralna veziva povećava početnu i krajnju prionjivost, smanjuje vodo propusnost, povećava fleksibilnost,i konačno povećava čvrstoću podnih obloga.


PROIZVOĐAČ KEMOSAN d.o.o.

Impregnacija se nanosi valjkom, četkom ili najbolje kompresorom u dva navrata. Podloga mora biti suha a impregniranje raditi na temperaturi i između + 10 i + 25 C Impregnaciju razrijediti u omjeru 1 impregnacije i 2 vode i nanijeti u dva sloja. Kod prevelike izloženosti soli postupak ponoviti jednu godinu poslije. Kad je podna obloga ovako napravljena i postavljena garancija je da godinama ne će doći do nikakvih promjena i oštećenja.


Za podne obloge koje se rade u boji koristimo isključivo pigmente BAYFERROX koji apsolutno postojani na sve vremenske utjecaje. Pigmentiranje betona vrši se pri postupku miješanja smjese, tako kad beton stvrdne, pigment ostaje sastavni dio betona u cijeloj njegovoj masi.

PALETA BOJA

IZGLED I DIMENZIJE MODELA HRASTOVIH PODNIH DASAKA

DEKORATIVNI KAMEN HRASTOVE PODNE DASKE - GALERIJA