Proizvodnja i prodaja dekorativnog kamena - Nazovite nas klikom na broj: 098 313 964

Dekorativni kamen Lidrano
Lidrano je model podnih obloga koji je jednostavan za postavku. Struktura kamena je dosta ravna, pa se može koristiti za uređenje terasa, uređenje površina oko bazena, poslovnih prostora, konoba i slično. Dekorativni kamen je predviđen da se lijepi na betonirane površine. Lidrano ukrasni kamen se proizvodi u više boja i u četiri različite veličine, 56 x 37 -- 37 x 37 -- 18 x 18 -- 37 x 18. Shema postave nije određena pa polaganje nije uvjetovano nekom određenom kombinacijom. Lidrano se pakira na palete 16 m2. Debljina kamena je 3 cm.


Naše podne obloge proizvode se isključivo od bijelog cementa 52,5 i od mljevenog kamena u granulaciji od 0 do 4 uz dodatak 20% krupnije granulacije od 8 do 16 koja daje dodatnu čvrstoću.Osim osnovnih materijala za opće poboljšavanje kvalitete betona upotrebljavamo CEMENTOL-- SPA areant, SIST EN 934-2 -- HR EN 934-2 - T5. Ovaj super plastifikator omogućuje smanjenje sadržaja potrebne vode, a ujedno u svježi beton uvodi stabilne zračne mikro mjehuriće. Na taj način postižemo. - dobru obradivost svježeg betona - kompenziramo smanjenje čvrstoće do koje dolazi uslijed unošenja zračnih mikro mjehurića mikro pora - postižemo visoku otpornost učvršćenog betona protiv smrzavanja i odmrzavanja, djelovanja atmosferilija i korozivnih otopina, prije svega SOLI Da bi dobili dodatnu čvrstoću, smanjili još veću upojnost vode, podne obloge potrebno je dodatno impregnirati. Sredstvo za impregnaciju koristimo ALLCAT aditiv i plastifikator za mineralna veziva povećava početnu i krajnju prionjivost, smanjuje vodo propusnost, povećava fleksibilnost,i konačno povećava čvrstoću podnih obloga.


PROIZVOĐAČ KEMOSAN d.o.o.

Impregnacija se nanosi valjkom, četkom ili najbolje kompresorom u dva navrata. Podloga mora biti suha a impregniranje raditi na temperaturi i između + 10 i + 25 C Impregnaciju razrijediti u omjeru 1 impregnacije i 2 vode i nanijeti u dva sloja. Kod prevelike izloženosti soli postupak ponoviti jednu godinu poslije. Kad je podna obloga ovako napravljena i postavljena garancija je da godinama ne će doći do nikakvih promjena i oštećenja.


Za podne obloge koje se rade u boji koristimo isključivo pigmente BAYFERROX koji apsolutno postojani na sve vremenske utjecaje. Pigmentiranje betona vrši se pri postupku miješanja smjese, tako kad beton stvrdne, pigment ostaje sastavni dio betona u cijeloj njegovoj masi.

PALETA BOJA

IZGLED RAVNOG I KUTNOG ELEMENTA

PODNE OBLOGE LIDRANO - GALERIJA