Proizvodnja i prodaja dekorativnog kamena - Nazovite nas klikom na broj: 098 313 964

Podne obloge Lidrano 2 - novi model
Lidrano 2 je novi model podnih obloga. Služi za popločavanje podnih površina. Lidrano 2 dekorativni kamen može se postaviti sa i bez fuge. Podne obloge Lidrano 2 Isključivo se postavljaju na betonske površine. Proizvodi se u više nijansi. Veličina ploča je 30 x 30 x 2 cm i 10 x 10 x 2 cm. Ukrasni kamen Lidrano 2 pakira se na palete 20 m2


Naše podne obloge proizvode se isključivo od bijelog cementa 52,5 i od mljevenog kamena u granulaciji od 0 do 4 uz dodatak 20% krupnije granulacije od 8 do 16 koja daje dodatnu čvrstoću.Osim osnovnih materijala za opće poboljšavanje kvalitete betona upotrebljavamo CEMENTOL-- SPA areant, SIST EN 934-2 -- HR EN 934-2 - T5. Ovaj super plastifikator omogućuje smanjenje sadržaja potrebne vode, a ujedno u svježi beton uvodi stabilne zračne mikro mjehuriće. Na taj način postižemo. - dobru obradivost svježeg betona - kompenziramo smanjenje čvrstoće do koje dolazi uslijed unošenja zračnih mikro mjehurića mikro pora - postižemo visoku otpornost učvršćenog betona protiv smrzavanja i odmrzavanja, djelovanja atmosferilija i korozivnih otopina, prije svega SOLI Da bi dobili dodatnu čvrstoću, smanjili još veću upojnost vode, podne obloge potrebno je dodatno impregnirati. Sredstvo za impregnaciju koristimo ALLCAT aditiv i plastifikator za mineralna veziva povećava početnu i krajnju prionjivost, smanjuje vodo propusnost, povećava fleksibilnost,i konačno povećava čvrstoću podnih obloga.


PROIZVOĐAČ KEMOSAN d.o.o.

Impregnacija se nanosi valjkom, četkom ili najbolje kompresorom u dva navrata. Podloga mora biti suha a impregniranje raditi na temperaturi i između + 10 i + 25 C Impregnaciju razrijediti u omjeru 1 impregnacije i 2 vode i nanijeti u dva sloja. Kod prevelike izloženosti soli postupak ponoviti jednu godinu poslije. Kad je podna obloga ovako napravljena i postavljena garancija je da godinama ne će doći do nikakvih promjena i oštećenja.


Za podne obloge koje se rade u boji koristimo isključivo pigmente BAYFERROX koji apsolutno postojani na sve vremenske utjecaje. Pigmentiranje betona vrši se pri postupku miješanja smjese, tako kad beton stvrdne, pigment ostaje sastavni dio betona u cijeloj njegovoj masi.

PALETA BOJA

IZGLED RAVNOG I KUTNOG ELEMENTA

DEKORATIVNI KAMEN LIDRANO 2 - GALERIJA